Showroom

Een spa of jacuzzi kopen is geen impulsaankoop. Je verdiept je in de verschillende soorten, werkingen van de spa jets en hebt er bewust over nagedacht. Onze vak professionals staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de diverse soorten spa’s en uitvoeringen. Onze spa’s gaan voordat ze verkocht worden aan de klant eerst een uitgebreide kwaliteitstest door. Op deze manier weten we dat we aan jou uitsluitend een kwaliteitsproduct verkopen.

Geniet binnen nu en de kortste keren van een eigen spa of jacuzzi in jouw tuin. Breng een bezoek aan onze spa experience store te Sittard en ontdek de schoonheid van het spa & jacuzzi landschap.

Freeflow Aptos Spa

Hot Spring Limelight Glow

Waarom kiezen voor Jacuzzi Limburg?

  • Grote collectie spa’s
  • Geen zorgen over garanties
  • Aromatherapie
  • Scherpste aanbiedingen in de regio
  • Beste service

Bezoek onze spa experience store

In onze spa experience store (onderdeel van Spork Tuinmeubelen) kun je een gedeelte van onze spa’s en jacuzzi’s bekijken en je laten adviseren door één van onze vak professionals. Onze spa’s kunnen getest worden op afspraak, zodat je zeker weet dat je koopt waar je je fijn bij voelt.

jacuzzi limburg showroom

Bekende merken spa’s & jacuzzi’s

Wij verkopen uitsluitend top spa’s en jacuzzi’s van de beste kwaliteit. Door een grote voorraad aan spa’s en jacuzzi’s kunnen wij binnen 2 weken jouw spa of jacuzzi leveren. Lees meer over onze merken en hun voordelen op de merkenpagina’s:

Passion Spa’s 
Hot Spring Spa’s 

Openingstijden spa experience store Sittard

Ma: Gesloten
Di: 
10.00 – 18.00 uur
Wo: 10.00 – 18.00 uur
Do: 10.00 – 20.00 uur
Vr: 
10.00 – 18.00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur
Zo: 11.00 – 16.00 uur

Jacuzzi Limburg Spa experience store Sittard

Jacuzzi Limburg Spa experience store Sittard