Best geteste jacuzzi

Best geteste jacuzzi van Passion zijn model Refresh en Pleasure. Deze 2 modellen blinken uit in prijs – kwaliteit verhouding. Een betrouwbaar merk.

 

Whirlpool kopen in Maastricht?

Breng een bezoek aan jouw whirlpool specialist vlakbij Maastricht. Jacuzzi Limburg (onderdeel van Spork Tuinmeubelen) is jouw partner voor aanschaf en advies over Hotspring of Passion spa’s.

 

Geniet van een whirlpool in eigen tuin

Geniet van de luxe van een whirlpool of jacuzzi in jouw eigen tuin! Ontdek ons assortiment whirlpools en spa’s in onze experience store te Sittard! Het uitproberen van een spa kan op afspraak.

 

Perfect helder water

Hoe onderhoud je je het water van jouw spa het beste? In dit blogbericht lees je alles over perfect helder water.

 

Verbruik van Jacuzzi

Het verbruik in stroom van een jacuzzi of spa ligt tussen de € 35,- en € 50,- per maand. Lees in dit blogbericht alles over gemiddeld stroomverbruik van jouw jacuzzi en tips om je stroomverbruik te optimaliseren! 

Garantie op Jacuzzi

Garantie op een jacuzzi of spa is erg belangrijk, dat vinden wij tenminste. wij geven 25 jaar garantie op constructie, 5 jaar op de kuip en 2 jaar op de rest. Garantie geldt uiteraard volgens de voorwaarden van onze leveranciers. Bekijk in dit blogbericht alle details!  

Levertijd van jacuzzi

De levertijd van een jacuzzi is belangrijk als men er zo snel mogelijk gebruik van wilt maken. Spork heeft gekozen voor Passion Spa’s omdat deze voorraadhoudend zijn, en dus altijd voldoende Spa’s op voorraad hebben om uw Jacuzzi of spa binnen 2 weken te kunnen leveren. 

Fysiotherapie massage jacuzzi

Alle Passion spa’s worden uitgevoerd met een groot aantal, verschillende en verstelbare waterjets. Zo zijn er pulserende en roterende jets die u een directe druk daar kunnen leveren, waar u het wenst. Zo kunt u vele pijntjes behandelen of verlichten, te denken aan hoofdpijn, 

Onderhoud van een Passion spa

Over het onderhoud van een spa wordt vaak ingewikkeld gedaan. Maar wist u dat een Passion spa niet veel onderhoud nodig heeft? In dit blog leest u alles over het onderhouden van uw Passion spa!

 

Spa kopen

U bent op zoek naar een Spa, maar door de vele merken en aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer. In dit blog vindt u een overzicht van gerenommeerde spa & jacuzzi merken en hun eigenschappen.